Hoe doe ik mee?

  1. Selecteer hiernaast je woningtype om je aan te melden.
  2. Binnen de 2 weken nemen wij contact op met jou voor een advies en budgetraming. Voor complexere dossiers, maken we een afspraak om de situatie beter in te schatten.
  3. Nog steeds geïnteresseerd? Dan komt de aannemer ter plaatse voor een detailofferte.
  4. Akkoord hiermee? Dan heb je enkele weken later zonnepanelen op je dak.
  5. Daarna volgt nog advies voor opvolging, en begeleiding mbt verzekering, Eandis, enz.
Generic placeholder image

Eigen woning

Je droomt misschien al jaren van zonnepanelen en nu je dak gerenoveerd is of binnenkort zal worden, zet je de stap. Over enkele weken kunnen de zonnepanelen er liggen en bespaar je meteen op je energierekening.

Generic placeholder image

Appartement

Appartementen hebben vaak ideale daken, maar de eigendomsstructuur ligt soms moeilijk. Toch is het haalbaar. EnerGent begeleidt met berekeningen, een sterk stappenplan en juridische steun op de AV.

Generic placeholder image

Huurwoning

Huurder of verhuurder? Ook hier bestaan er verschillende pistes met voordelen voor beide partijen. Wij helpen mee in de berekeningen en het opstellen van de meest geschikte contracttypes voor de lokale situatie.

Generic placeholder image

Groter dak

Ook grotere daken lenen zich tot heel interessante investeringen. Ofwel investeer je zelf, ofwel investeert EnerGent. Voor dit laatste zijn we op zoek naar daken die voldoende groot zijn en met voldoende eigen energieverbruik.