Realisaties

Zonnestad gaf al zonne-advies aan meer dan 4.000 deelnemers. Daar vloeiden nu reeds 1.600 geplaatste zonne-installaties uit voort. Hieronder vind je enkele getuigenissen van tevreden burgers.

 

“Na een vlotte installatie en afhandeling kan ik mijn elektriciteitsmeter nu zien terugdraaien. Nu kan ik mijn steentje bijdragen aan meer hernieuwbare energie in de Brugse Poort.”

“Na een info-avond waren we zeer enthousiast over het traject via Zonnestad. Nu kunnen we ook ons steentje bijdragen aan een groene energietransitie.”

“Komt ons dak wel in aanmerking, vroegen we ons in het begin af? Samen met Zonnestad en de aannemer hebben we de ideale installatie kunnen ontwerpen, waardoor we nu kunnen genieten van onze eigen geproduceerde energie.”

“Zonnestad heeft mij door het bos de bomen weer laten zien, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Nu kan ik elke dag volgen hoeveel mijn panelen opbrengen.”

“Via Zonnestad heb ik een weloverwogen beslissing kunnen nemen over het plaatsen van zonnepanelen. Het is fijn om te zien dat mijn meter nu terugdraait.”

“Na een infoavond waren we direct verkocht en meldden we ons aan bij Zonnestad. Een uitgebreid advies, een afgewerkte plaatsing en onze teller kan terugdraaien!”

“Na een interessante info avond en een duidelijk advies, was de beslissing snel gemaakt. Dankzij Zonnestad kunnen we nu genieten van onze eigen energie zonder zorgen.”

“Een mooie integratie van onze zonnepanelen in de verbouwing was primair. Samen met Zonnestad en Linea Trovata kwamen we tot de perfect oplossing. Nu staan we klaar voor de zon!”

“Een juiste keuze maken voor het plaatsen van zonnepanelen is niet altijd eenvoudig. Zonnestad gaf ons duidelijk advies en regelde een vlotte installatie via hun aannemer. Nu lacht de zon ons toe!”

“Ik heb de berekening van mijn zonne-installatie in de handen gelegd van Zonnestad. Ik volg de productie van mijn zonnepanelen geregeld op en ben tevreden over het goede resultaat.”

“Dankzij Zonnestad heeft de wereld van zonnepanelen geen geheimen meer voor mij. Na een vlotte plaatsing, kan ik genieten van mijn eigen energie.”

“Met onze zonnepanelen via Zonnestad, zijn we klaar voor de energietransitie. Het doet ons plezier om de teller te zien terugdraaien.”