Samenaankoop met ontzorging

Samenaankoop

Omdat we jaarlijks toch verschillende installaties kunnen realiseren, kan Zonnestad een interessante prijs verkrijgen bij de zorgvuldig geselecteerde aannemers. Onze partner-aannemers worden jaarlijks immers aan een grondige evaluatie en prijsonderhandeling onderworpen, zodat Zonnestad steeds marktconforme prijzen en technische standaarden kan garanderen.

 

Persoonlijk advies & ontzorging

Persoonlijk advies en ontzorging zijn twee van de belangrijke pijlers van Zonnestad. In de wereld van de zonnepanelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom helpt onze adviseur jou om een duidelijk beeld te krijgen en je verder te begeleiden van A tot Z. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over het vergelijken van offertes en de administratieve rompslomp. Bij enige twijfel of vragen staat onze adviseur altijd klaar.

 

Voor iedereen

Zonnestad is er voor eigenaars, maar ook voor huurders,verhuurders en appartementen. Samen gaan we op zoek naar de geschikte oplossing voor jouw situatie en geven we ook de nodige informatie mee. Ben je dus huurder of mede-eigenaar van een appartement, neem gerust contact met ons op.