Hoe werkt het

  1. Adviesgesprek of berekeningsfiche: Je krijgt een duidelijk beeld van het aantal/type zonnepanelen en omvormer dat het meest geschikt is voor jouw dak en verbruik.
  2. Aanvraag vrijblijvend aannemersbezoek: Lijkt het jou een interessante investering? Dan mail je naar zonnestad@energent.be dat je op basis van de fiche graag een afspraak met de aannemer inplant.
  3. Aannemer maakt offerte: De aannemer zal je contacteren om een plaatsbezoek in te plannen. Op basis van de bevindingen ter plaatse maakt de aannemer een vrijblijvende detailofferte op, waarbij Zonnestad de prijs en kwaliteit zal aftoetsen aan de prijsafspraken.
  4. Bevestiging offerte: Ben je tevreden met de offerte? Dan kan je de bestelling bevestigen door de offerte en het btw-attest ondertekend terug te sturen naar de aannemer, met zonnestad@energent.be in cc.
  5. Plaatsing van de zonnepanelen: De aannemer verwittigt je zo’n 2 weken vooraf aan de plaatsing van de installatie. De aannemer brengt eveneens alles in orde voor de keuring.
  6. Keuring en ingebruikname: Na de plaatsing meldt de aannemer jouw installatie aan voor keuring. Na de keuring meldt de aannemer je installatie aan voor ingebruikname. Je ontvangt daarna van Fluvius een G-code om je premie aan te vragen.