Hoe werkt het

  1. Je krijgt een duidelijk beeld van het aantal/type zonnepanelen en omvormer dat het meest geschikt is voor jouw dak en verbruik.
  2. Lijkt het jou een interessante investering? Dan mail je naar zonnestad@energent.be dat je op basis van de fiche graag een afspraak met de aannemer inplant.
    Nog steeds geïnteresseerd? Dan komt de installateur binnen de maand vrijblijvend langs.
  3. De aannemer zal je contacteren om een plaatsbezoek in te plannen. Op basis van de bevindingen ter plaatse maakt de aannemer een detailofferte op, die Zonnestad ook nog eens zal controleren.
  4. Ben je tevreden met de offerte? Dan kan je de bestelling bevestigen door de offerte en het btw-attest ondertekend terug te sturen naar de aannemer, met zonnestad@energent.be in cc.
  5. De aannemer verwittigt je zo’n 2 weken op voorhand wanneer de installateur kan langskomen. De aannemer brengt eveneens alles in orde voor de keuring.
  6. Na de plaatsing meldt de aannemer jouw installatie aan voor keuring. Na de keuring meldt de aannemer je installatie aan voor ingebruikname. Je ontvangt daarna van Fluvius een G-code om je premie aan te vragen.