Hoe werkt het

zonnestad infographic
  1. Snelle simulatie: Vul het formulier in en je krijgt meteen een automatische berekening bij wijze van eerste inschatting van je investering. 
  2. Berekening op maat: Onze adviseurs verfijnen de berekening op basis van satellietbeelden van je woning. Zij kunnen zo inschatten hoeveel panelen er op het dak passen of er schaduwproblematiek is en of er hoogtewerk nodig is. Zo kunnen zij de ideale installatie afgestemd op jouw verbruik voorstellen (wachttijd: 2-3 weken)
  3. Aanvraag vrijblijvend aannemersbezoek: Lijkt het jou een interessante investering? Bevestig dan via het formulier dat je op basis van de fiche graag een afspraak met de aannemer inplant. (wachttijd: 1 maand) De aannemer zal je contacteren om een plaatsbezoek in te plannen. Op basis van de bevindingen ter plaatse maakt de aannemer een vrijblijvende detailofferte op, waarbij Zonnestad de prijs en kwaliteit zal aftoetsen aan de prijsafspraken.
  4. Bevestiging offerte: Ben je tevreden met de offerte? Dan kan je de bestelling rechtstreeks bevestigen aan de aannemer. Hou Zonnestad op de hoogte, dan kunnen we je traject verder mee opvolgen. 
  5. Plaatsing van de zonnepanelen: De aannemer verwittigt je zo’n 2 weken vooraf aan de plaatsing van de installatie. De aannemer brengt eveneens alles in orde voor de keuring. (wachttijd: ongeveer 4 maand na ondertekening offerte)
  6. Keuring en ingebruikname: Na de plaatsing meldt de aannemer jouw installatie aan voor keuring. Na de keuring meldt de aannemer je installatie aan voor ingebruikname. Je ontvangt daarna van Fluvius een G-code om je premie aan te vragen.