Energent

Realisaties

Projecten door Zonnestad

Zonnestad gaf al advies aan meer dan 1500 gezinnen/mensen. Daar vloeiden reeds 500 geplaatste installaties uit voort.

Dankzij Zonnestad kan ik mezelf van energie voorzien, wat niet alleen een leuk gevoel is in de portemonnee maar ook een bescheiden bijdrage tegen de klimaatopwarming . Hopelijk kunnen we in de toekomst ook onze energie delen met de buren en ook daar doet Energent onderzoek naar. Fantastisch!

Een mooie integratie van onze zonnepanelen in de verbouwing was primair. Samen met Zonnestad en de aannemer kwamen we tot de perfecte oplossing. Nu staan we klaar voor de zon!”

Na een infoavond waren we zeer enthousiast over het traject via Zonnestad. Nu kunnen we ook ons steentje bijdragen aan een groene energietransitie.

Ik heb de berekening van mijn zonne-installatie in de handen gelegd van Zonnestad en hun aannemer. Ik volg de productie van mijn zonnepanelen geregeld op en ben tevreden over het goede resultaat.

Met onze zonnepanelen via Zonnestad, zijn we klaar voor de energietransitie. Het doet ons plezier om de teller te zien terugdraaien.

De samenwerking met Natuurpunt vond ik een sympathieke combinatie, aangezien ik op die manier ook nog een steentje bijdraag aan de vergroening van onze regio. Dankzij de hulp van Zonnestad en de aannemer kan ik nu op een efficiënte manier in mijn eigen energiebehoefte voorzien en ik moet toegeven dat het leuk is om mijn teller te zien terugdraaien.

Dankzij Zonnestad heeft de wereld van zonnepanelen geen geheimen meer voor mij. Na een vlotte plaatsing, kan ik genieten van mijn eigen energie.

Dankzij Zonnestad was het eenvoudig om een beslissing te nemen. Onmiddellijk duidelijkheid over de juiste panelen, een betrouwbare aannemer en de wetgeving rond zonnepanelen. Dit is toch de grote troef van het project.

Komt ons dak wel in aanmerking, vroegen we ons in het begin af? Samen met Zonnestad en de aannemer hebben we de ideale installatie kunnen ontwerpen, waardoor we nu kunnen genieten van onze eigen geproduceerde energie.

Zonnestad heeft mij door het bos de bomen weer laten zien, zodat ik een weloverwogen keuze konmaken. Nu kan ik elke dag volgen hoeveel mijn panelen opbrengen.

Na een vlotte installatie en afhandeling kan ik mijn elektriciteitsmeter nu zien terugdraaien. Nu kan ik mijn steentje bijdragen aan meer hernieuwbare energie in de Brugse Poort.

Getuigenissen

Zonnestad bezoekt 1 op de 5 geplaatste installaties. Hiernaast enkele getuigenissen van onze klanten.